Ruby & Fellas at Arena

Ruby & Fellas at Arena – moderni pubiravintola

Ravintolassa pääset nauttimaan upeasta tapahtumaelämyksestä sekä ensiluokkaisesta palvelusta. Ennen tapahtuman alkua tunnelmaan virittäydytään hyvästä ruuasta ja juomista nauttien ravintolan viihtyisissä sisätiloissa. Ruby & Fellas at Arena -lipuilla tapahtumaa seurataan premium-istuimilta, jotka sijaitsevat ravintolan yläkatsomossa. Ravintolatilasta on näkymät tapahtuma-areenalle sekä ravintola- ja baaripalvelut ovat aivan käsiesi ulottuvilla koko tapahtuman ajan. Täällä voit nauttia ainutlaatuisesta ottelu- ja tapahtumakokemuksesta sekä huippuluokan palvelusta, olipa kyseessä rento ilta ystävien kanssa tai yrityksen asiakastilaisuus.

Jääkiekko-otteluihin

Katsomoravintolan paikkavaraukset voit tehdä Ilveksen ja Tapparan myyntipalvelun kautta.

Konsertit ja muut tapahtumat

Varaukset konsertteihin ja muihin tapahtumiin tehdään lipun oston yhteydessä | lippu.fi.

Ruby & Fellas at Arena -katsomoravintolaan on anniskelukatsomon vuoksi 18-vuoden ikäraja.

Jääkiekko-otteluissa lipun hintaan sisältyy alkupalapöytä, pöytiin tarjoiltu laadukas pääruoka sekä kahvi ja pieni makea. Pääruoka-annoksen voi valita ravintolassa kahdesta vaihtoehdosta. Ruokajuomat tilataan ja maksetaan erikseen paikan päällä.

Konserteissa ja muissa tapahtumissa menu vaihtelee tapahtumakohtaisesti.

Kulku ravintolaan tapahtuu Nokia Arenan A-puolen pääovista: hisseillä tai porraskäytävää pitkin. Ravintola avataan jääkiekko-otteluissa 1,5 tuntia (paikallisotteluissa 2 tuntia) ennen ottelun alkua. Konserttien ja muiden tapahtumien osalta avaaminen tapahtuu tapahtumajärjestäjän aikataulun mukaisesti.

aitiopalvelut@noho.fi
+358 103 184 633 (arkisin klo 10.00 – 15.00)